dimecres, 18 de juny del 2008

Com ens fa embogir l'Eurocopa

Jo, personalment, no sóc un gran seguidor del futbol, però aquest campionat europeu se m'està fent entretingut. El millor és anar a un bar a Barcelona, ple de guiris animant el seu equip, i mirar el partit amb bona companyia. Però val a dir que encara no he vist ni un sol seguidor de la selecció espanyola!

El canal de televisió Cuatro té els drets per retransmetre els partits de la selecció espanyola en l'eurocopa 2008, i ha muntat una gran campanya al voltant de tal esdeveniment.

Un dels seus productes és el ninot Otto, el guardià de la selecció. Es pot comprar als estancs i per internet, per tal que els aficionats puguin "ajudar" al seu equip. És una proposta curiosa i divertida, però que va totalment en contra del "fair play". També ve acompanyat d'un joc per a mòvil, per acabar d'omplir el calaix.



Una altra campanya publicitària mostrava els jugadors de la selecció espanyola com a éssers amb les capacitats augmentades mecànicament, a l'estil Ironman. Bé, és un treball d'infografia espactacular, però haurien de ser capaços de guanyar sense tanta parafernàlia, no trobeu?



Molta sort i que guanyi el millor!